En ny värld

Hej ja då försöker jag igen att väcka liv i bloggen . Vet inte hur många gånger jag börjat och sen har det hänt något annat som jag måste ta tag i. Ja jag sa att jag skulle fundera på vad bloggen ska bli till och det har jag inte gjort. Det känns som att många som bloggar slutar blogga. En sak jag har märkt med mig själv att jag har svårt att avsluta något som jag har börjat med. Samma sak lärde vi våra barn har du börjat på en kurs eller något annat så ska du gå färdigt eller avsluta det som du har börjat med. Samma sak när jag läser en bok. Måste läsa den färdigt trots att jag tycker den är dålig. Okej jag ska försöka ge er lite mer tips , så jag kommer kanske inte skriva varje dag utan bara när jag har något att dela med mig.

Helgens utflykt blev till rosenhill , ja det var som att komma till en annan värld. Det var väldigt stort och du kunde sitta i trädgården eller inomhus. Här testar jag deras hängmatta. Så bra hängmatta en Barbados. Jag vill ha en sån hemma. Det kändes som att du låg i någons famn. Aldrig legat i en så bra hängmatta.

Magisk miljö . Ställt ut soffor i trädgården . Folk satt på filtar . En väldigt avslappnad still. Vi hade kommit in i ett hipstergäng. Folk satt o vilade ,pratade och åt gott.

Titta bara på den här smörgåsen , jag är dock alltid lite suspekt inställt  till kan jag äta blommorna. Dock så var potatissmörgåsen så god. Allt var vegetariskt i restaurangen. Så nice.

Vi har börjat dela på maten , så smart för då får man ju två gottigheter. En plommonpaj och en morotskaka.
Ja vi avslutade med att köpa en leksak till Michelle. Älskar att köpa till henne.

Ja nu ska jag träna lite o sen lyssna på ett webbinar. Ikväll ska vi besöka vår leverantör från Helsingborg.
Så kul att prata med er igen. Nu kör vi och ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *