Min underbara helg

Hej på er jag glömde inte er igår men tiden räckte inte till, men nu är jag här. Ja ska vi prata om hur underbar helgen har varit. Vi hade midsommarfest hos oss. Nästan alla kom , vår äldsta son valde att fira med sin flickvän. Han var tvungen att åka till Borås för igår började han på ett nytt jobb. Älskar att få va med på våra barns livsresa. Dom gör så många olika saker. Okej tillbaka till midsommar firandet, så trevligt att äntligen få se Michelle hemma hos oss. Leka, prata och känna på henne. Jag längtar redan till nästa gång vi kan träffas. Maten och allt fungerade. Tyvärr så fick den lilla familjen  bara förrätten för sen skulle dom åka hem och

lägga Michelle. Vi får hoppas att dom fixar sen att hon får somna hos andra annars låser dom sig fast . Lika bra att lära henne på en gång att sova på olika ställe. Jag minns när dom var små , på med pjymas och sen lägga dom. Då var dom klara att lägga i sängen när man kom hem. Ja vi fortsatte firandet och sen avslutade vi kvällen med godis och chips. Vår yngsta son ville titta på Lego masters , så det gjorde vi. Så spännande. Ja det blev en del rester över så på lördagen åkte vi över till sonen. Älskar att vi bor så nära att man bara kan hälsa på. Full rulle där är en snickare som fixar deras altan. Vi hjälper dom med lite andra småsaker men sen blir det mys ute på deras altan och som alltid med dom här två satt vi och pratade i flera timmar. Tiden går fort när man har roligt. Här kommer några bilder

Ingen midsommar utan den klassiska himmelska jordgubbstårta. Ni måste göra den. Skriv om ni vill ha receptet eller så går ni in på baka med Frida.

När man äter blåbär och grädde hos mormor o morfar. Det blir värre.

Så blev det lek och bus precis som det ska va.

Plockade fram barnens gamla leksaker. Det blev succé

vi hade fixat kransar men det blev ingen succé. Hon vägrade.

En stund med morfar. Morfar kallar henne för Emilia


Ja med den här härliga bilden på en fin tjej som har haft det bra hos mormor o morfar, vill jag bara önska er en fin kväll. 😘

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *