Konstrunda

Hej på er , ja det var ett tag sen men jag har haft problem med mina bilder och det är inte roligt att lägga upp inlägg utan bilder. Sen har tiden inte räckt till. Har det hänt några stora saker i livet , ja en del har hänt men jag tycker att vi kör från nu. Ni som bor nära stockholm och vill ha tips på en utflykt måste jag säga att om ni är intresserad av konst och att träffa trevliga människor så ska ni gå på Sollentunas konstrunda. En gång om året öppnar konstnärerna upp sina hem eller ateljéer. Så mysigt mycket bubbel och fika blev det. Vi har pratat varje år att vi ska gå men vi har missat det men den här gången kom vi iväg. Så glad för vi kom hem med två tavlor. Tycker det är så coolt att få veta allt om tavlan .

Dock så var det inte dom här tavlorna vi köpte. Ni får se dom när vi har fått hem dom.
Ja det får bli ett kort inlägg men vill ni se mer konst så gå in o titta på mina stories.
Ha en bra dag och ta hand om er .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *