Lukta som en jordgubbe , det är sommar.☀️

Hej på er vilken känsla när man kan börja planera saker med människor man inte träffat på länge, men det bästa är att man kan börja släppa  rädslan för att anhöriga eller vänner ska bli smittad. Nu är Stockholm på att vaccinera 35 åringarna så det innebär att snart är det mina barns tur. Så när dom har fått dos två ska vi ha en fest och då kommer jag kunna få ro i kroppen. Jag har inte tränat på hela den här veckan men jag tror att det är viktigt att lyssna på sin kropp. Jag har känt mig lite matt o trött i kroppen. Så vi kör på måndag igen.  Det är inte bra för kroppen att gå och oroa sig det blir en inre stress. Någon sa att sånt som du inte kan göra något åt . Lägg det åt sidan. Inte lönt att gå och grubbla på det. En bra filosofi. Ja då har vi beställt mat för två veckor och jag tror att vi kommer fortsätta handla så här och sen på fredagarna åka och handla det som vi inte fick och sånt som vi behöver lägga till. Frukt och grönsaker kan va svårt att köpa allt på en gång sen är det kul att gå i shoppen. Längtar även till att få gå till biblioteket och låna böcker. Älskar att ta ovanliga böcker. Sådana som står lite glömda i bokhyllan, sådana böcker som ingen lånar. En annan sak jag älskar är att öppna en ny burk med kräm och den från bodyshop är magisk. Äta jordgubbar och lukta jordgubbar , det är sommar.

så krämig och härlig. Det bästa är att den är cruelly free . Allt annat som inte är så borde tas bort från alla butiker. Vi konsumenter ska bara köpa sådant, då kanske det andra försvinner. Så tänk innan ni köper.

okej det blev många hopp men ta hand om er och glöm inte solkrämen. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *