Så glad

Hej , jag är så glad för jag har kommit på att jag kan träffa min äldsta son innan han åker till Borås igen. Jag är färdig på tisdag och han åker på torsdag. Det är nu glädjestunderna börjar poppa upp. Vi kan åka besöka vår andra son och även hjälpa dom att riva en garderob. Vi kan dricka kvällste ihop. Ibland hos oss eller hos dom.  Tyvärr så hinner vi inte åka och besöka Michelle, iallafall inte en vardag. Vi skulle i princip komma när hon äter och sen ska hon lägga sig. Nej det får bli helger. Nu kommer vi snart . Idag blev leif klar. Två veckor har gått sedan han tog dos två. Nu ska jag ha ett långt möte men jag ville bara säga hej till er. Ibland blir det korta inlägg och ibland blir dom längre. Ta hand om er så hörs vi imorgon.

😘🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *