Ett nytt liv .

Ja då var det fredag igen och helg. Det blir en lugn helg men sen nästa vecka har vi tre saker inplanerade. Picknick Tyresö slott, hem till son två och midsommarfest. Jag kommer va helt slut men så lycklig. Men vi tar en dag i taget så idag blir det lite tråkjobb men sånt måste också göras sen undrar jag är det fotboll varje dag. Hoppas inte. Det är klart jag får sytt mycket för jag sitter och syr när leif tittar. Så det finns alltid en positiv sida på allt. Bara man vänder lite på det. Jag har två jobbiga saker som jag måste göra innan alla mina stenar är borta men det kommer gå bra. Att man har klarat covid känns nästan som att du har fått ett liv till. Nu ska här levas. Jag har bestämt mig för att läsa på vad en Doula gör o vad för utbildning det krävs. Ska även läsa på mer om holistisk lära. Vad det innebär men en sak är ju mer jag läser Maria Borelius böcker ju mer fast blir jag på antiinflamatorisk kost. Ju mer jag lyssnar på foodpharmacy podd ju mer fast blir jag. Det är ju så enkelt att leva bra, tycker jag iallafall. I början är det jobbigt men med tiden blir det lättare. Så minska ner på socker, mjölkprodukter , gluten och halvfabrikat mat. Tillför grönsaker i alla former, frukt och bär. Minska ner på köttet . Ta en dag då du får äta mindre bra. Du får så många bra hälsoeffekter, vikt ,humör, energi och hy.
Känner du dig osäker så läs på och börja försiktigt.

Här är bok nr två. Jag läser den just nu. Har precis börjat. .
okej ta nu hand om er och så hörs vi på måndag eller häng på Insta med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *