Bra sömnrutiner är inte helt lätt att få till.

Hej på er kunde ni sova i natt, jag hade lite svårt för att det blåste så mycket så vi stängde fönstret. Då blir det så varmt.  På tal om sömn så läste jag om fyra tips för att kunna sova gott.

1 Gå o lägg dig vid samma tid och Stig upp vis samma tid.

2 Rummet ska va mörkt och svalt.
2 Varva ner en stund innan du lägger dig

3 undvik att ta en tupplur under dagen

4 undvik att äta och dricka 1 – 2 timmar innan du går och lägger dig.
Allt är lätt att fixa förutom punkt fyra. Vi avslutar alltid kvällen med en kopp te.  Tycker det är så mysigt att krypa upp i soffan och titta på någon serie. Vi kör tre nu. House of Cards,modern family och trädgårdstider. Då väljer vi en efter humör och ork. Ja det finns en del att välja . Sen när jag ligger i sängen läser jag en bok eller så lägger jag pussel i paddan, för när ska man annars göra det. Ja det får jag fundera lite på.

Ja då har vi en ny härlig dag framför oss, så ta hand om er så hörs vi i morgon.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *