Mitt senaste köp

Hej på er hoppas att ni mår bra och att ni har haft en bra helg. Jag har verkligen kommit på att jag är en rutinmänniska. Den här morgonen har jag sprungit runt som en yr höna . Jag skulle ringa ett samtal och sen vänta på ett samtal. Ja så nu är jag lite sen med mina morgonrutiner. Så jag tänkte bara visa er det senaste som jag har beställt men gud vad jag är lättpåverkad. Jag har köpt en roller som ska va bra för rynkor och att man rullar in sin kräm i ansiktet. Den skulle även va bra för huvudvärk. Ja det såg mysigt ut när dom sitter där med sin kaffe eller tekopp och rullar. Ja då fastnade jag också. Den ska också vara rogivande. Dock så kan jag tänka mig att den här skulle man använt när man va yngre.

Ja så in i frysen och imorgon starta en ny rutin.
Ja mina vänner det får bli en kortis idag . Ta hand om er och jag kommer berätta om hur rollern fungerar. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *