Så gott och bra för kroppen

Hej på er , ja fredag . Bästa dagen på hela veckan. Ja tredje dagen efter vaccinationen. Jag mår bra förutom där dom stack har jag fått en bula och det fick min man också. Har inte så ont . Mitt paket kom men jag tänkte visa det på måndag men jag har köpt en sjuk grej. Ja jag och påverkan. Okej nu ska jag försöka påverka er att äta nyttig mat för wow vad det är viktigt. Det och rörelse. Läkare och vetenskapen ser mer och mer fördelar med att äta bra mat. Jag såg på en blogg hur en liten baby sitter och äter nyttig mat från början. Tänk er hur bra hennes kropp kommer må. Att börja sitt liv med antiinflamatorisk mat. Vilken start man kan ge sina barn. Tänk om jag hade vetat om det när mina barn var små.

Här har vi bakad sötpotatis med bönröra. Så enkelt att göra. Skrubba potatisen gör ett kryss. In i ugnen 175 grader minst en timme. Blanda röran och häll sen i och över potatisen och in i ugnen i 25 minuter. Ingen snabbmat här men du kan göra annnat under tiden. Läsa bok,lyssna på musik eller träna.

 • 3 dlketchup
 • 2 mskextra virgin olivolja
 • 3 mskäppelcidervinäger
 • 2 mskstark chilisås
 • 1 msksocker ta bort om du vill.
 • 2 tsklökpulver
 • 1 mskrökt paprika
 • 1 tskflingsalt

Fylling:

 • 1rödlök
 • 1morot
 • 1röd paprika
 • 1 burksvarta bönor
 • 2 dlbarbecuesås

Ja ikväll ska vi grilla och sen är jag sugen på att ta en kvällspicknick som vi gjorde i fredags. Vi får se vad min man känner för. Ta hand om er och ät nyttigt och gott. Följ foodpharmacy. Många goda recept och dom blir bara större och större. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *