Möta mina rädslor

Hej på er Igår gjorde jag en bra sak förutom att få min andra dos. När jag skulle gå ut från kistamässan hade jag två utgångar  att välja mellan. En med snurrdörr och en vanlig dörr. Tidigare hade jag tagit dörren för jag gillar inte snurrdörrar. Har fastnat i en sån . Hände inget och var inte farligt. Bara för det hände den gången behöver det ju faktiskt inte hända igen.  Det är så jag ska tänka istället för att undvika det. Så nu har jag bestämt mig för att alltid göra det som jag vill minst göra. Sluta ta den lätta vägen. Jag har förstått vill man ha en förändring måste man ändra på sig. Kan inte köra i samma hjulspår för det har visat sig att inte fungera.  Jag kommer ihåg att när jag skulle baka så ville jag dom skulle bli perfekta men när jag släppte på det blev det så mycket lättare att baka och mycket roligare. Kakorna blev även så mycket bättre. Jag tror att vi människor skulle må så mycket bättre om vi släppte kraven på oss själva. För det är bara vi som ställer dom kraven inte din familj eller vänner. Familj och vänner tycker ju om dig  trots maten eller kakan inte blev så god eller vad du nu gör för något och gör dom inte det så säg hej då till dom. Att göra fel är inte hela världen. Jag tror att det är viktigt att erkänna för sig själv hur man känner och vad man måste göra. För livet ska inte överlevas utan livet ska njutas.

En blomma från trädgården får jag ge till er. Nu börjar vi vårt nya liv om ni tycker det behövs annars var nöjd med dig själv som du är. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *