I dag smäller det

Hej på er , ja idag smäller det. Nu ska jag få dos två. Ska bli så kul eller det är fel ord men ni förstår säkert hur jag menar. Dock samtidigt är det lite skrämmande för nu plötsligt kan man leva normalt igen och hur gör man det. Är det bara att slänga sig ut. Vad längtar man mest till att göra förutom att krama sina barn men det kan man ju inte göra förrän dom är vaccinerad, för vi kan föra smittan vidare. Finns min frisör kvar och hur gör man i ett normalt liv. Vad har jag för kod på mitt kort . Ja många frågor kommer upp i mitt huvud. En sak vet jag att jag ska fortsätta träna med Sofia , alltså hemmaträning. Älskar det men jag ska börja spela paddel, tennis och golf. Ska göra en massa saker. Jag har börjat följa psykologstudion som kommer varje vecka ge ett tips på hur man mår bättre. Den här veckan är det rörelse. All typ av rörelse dämpar depression,ångest,demens och upplevd stressnivå. Så nu rör vi på oss.

Jag är nöjd med mig själv för jag tränar fem dagar i veckan och får in promenad varje dag. Ska försöka börja cykla för jag tror jag hittat min cykelnyckel. Ja och nu ska jag faktiskt träna så ta hand om er och kom ihåg all rörelse är bra. Så gör det som du tycker är kul , det viktigaste är att du gör det. 😘 er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *