Katastrofhelg

Hej på er allt bra . Här är det prima och jag har haft en händelserik helg. Bakade så goda baguetter men när dom var i ugnen gick jag ut till trädgårdsrummet och rensade. Smarta jag glömde sätta på larmklockan så efter en lång tid när det var dags att ta en paus kom jag på baguetterna . Ja dom fick jag slänga inte ens fåglarna kunde äta dom. Ja ja vi blev klara med att rensa . På kvällen skulle vi ha lite seriemys  med yngsta sonen så jag stoppar in colan i frysen. Min kära man tar ut sin och när sonen kommer ner ett bra tag senare börjar vi titta på legomasters och sen går vi och lägger oss. På morgonen när jag ska plocka ut lite fryst avokados får jag se detta här.

För några dagar sedan rensade jag och städade frysen. Det var faktiskt bra för nu gick det ganska så lätt att städa igen . Vi har aldrig haft så ren frys.

Nästa katastrof, dock så blev kakorna supergoda. Ni måste baka dom. .

Ja nu har vi rensat hela huset och är så nöjda med resultatet. Efter midsommar hyr vi en släppis och slänger all trädgårdsavfall och även dom stora grejorna. Vi flyttar även äldsta sonens  sista saker. Vi kommer då få tillbaka soffan och få en ny tv. Ja då har jag ett nytt rum att inreda. Ska bli så kul. Okej dags att fortsätta jobba och ta hand om alla mina rutiner. Imorgon ska jag vaccineras , dos två. 😀 Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *