Nöjd med min planering.

Hej på er och hej på bästa dagen Fredag ❤️  Ja vi ska ju förståss inte göra något speciellt men snart händer det saker. Det känns som att vi kommer börja med midsommarfest. Då är vi klara och jag är så glad att nu är vi på 80 talet, så snart barn får ni er spruta. Jag tror att vi ska rensa vårt trädgårdsrum och sen är vi klara med allt smått. Har lite större saker som kräver en släppis. Dock så tycker jag att vi har planerat bra för vi kommer bli klara strax efter vi är färdigvaccinerad. Så fram till mannen går på semester tvättar vi huset och gör dagsutflykter. När semestern börjar i juli gör vi ingenting. Bara njuta av ledigheten. Dock så har jag börjat mysa lite.

Finns det något som är bättre än melon och nektariner. Får nektariner på söndag, dock så köpte vi dom platta. Tror inte jag har smakat dom så hoppas att dom är goda.
okej då kör vi en bra fredag . Jag håller just på med något dötrist jobb men jag tänker sätta mig ute och jobba. Då känns det bättre. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *