Nu ska det andas och läsa

Hej på er och nu är jag så glad för min bok och bälte har kommit. För ett tag sen sökte jag information på hur man kunde få sin astma bättre. Jag var först inne på att jag kunde fixa något med kosten men det gav mig inte så mycket nytt. Undvik mejeri, mjöl och socker. Det gör jag redan. Nja så jag sökte vidare och upptäckte en kvinna som hade testat lotorpsmetoden. Hon hade blivit så mycket bättre så jag föll som en fura som jag brukar göra. Så jag köpte boken och ett bälte som man ska använda. Så håll tummarna att det fungerar. När jag läst och använt bältet ett tag så kommer jag berätta om det fungerar. Dock så är det vetenskapligt bevisat att det fungerar.

Fin bild på boken. Nästa vecka ska jag börja plugga igen för snart börjar livet igen. Men det tar vi då, för idag är det härliga torsdag. Vi eller rättar sagt min man har varit en tur till tippen. Så nu börjar vi bara ha stora grejor kvar som ska till tippen  och tömma vårt trädgårdsrum. Så vi kommer snart hyra en släppis och slänga det sista. Vi har även mycket trädgårdsavfall som ska iväg. Blir en del med en stor tomt.
okej ta hand om er så hörs vi imorgon ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *