Sova gott är bra men man ska ju också leva.

Hej hoppas att ni har sovit gott i natt. Jag läste någonstans att man inte ska dricka te, kaffe och titta på en skärm innan man går och lägger sig. Helst en till två timmar skärmfri innan man ska sova men hallå när ska man då titta på sina serier och lägga pussel. Dygnet räcker inte till. Vi är klara med våra sysslor vid nio eller tiotiden. Mellan tio och elva tittar vi på serier. Sen blir det bokläsning eller titta i paddan . Vid tolv släcker vi lampan. Alltså vi gör fel. Jag skulle kunna ta bort paddan men inte serierna och min goda kopp te. Nej man ska ju leva och ha kul. Jag har tagit bort fikat nu är det bara en kopp te och ibland lite bär eller frukt.
Ja nu är det dags igen att göra en två veckors meny och beställa mat. I dag fick min kära man sin spruta två så vi har inte många gånger kvar att handla på nätet. Kanske två gånger till. Men först jobb och träna och alla andra rutiner jag har.

Ta hand om er och gå och vaccinera er om ni kan. Vi börjar se resultat av det. ?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *