Ny månad och en ny eller en gammal sak

Hej på er

Ja jag och tekniska prylar vi hör inte ihop. Jag älskar när saker är enkla att ha med att göra. Dom ska fungera med en gång och inte behövas göra en massa saker med. För ca 1- 2 år sedan köpte jag en minitripod och tror ni att jag har använt den. Nej och för några dagar sedan säger jag till min dotter att jag skulle vilja ha ett stativ till min mobil. Tycker det är kul att filma . Då säger min kära dotter att jag har redan en sån och hon hade rätt. Hon var med mig när jag köpte den . Så nu har jag fått den till att fungera och ska börja använda den.

Ja ska du bli min nya kompis. Följ mig på Insta för det är där ni kommer märka det.  Okej idag blir det ett kort inlägg tiden tickar iväg och jag har en del saker som ska göras.
okej ny månad och den här månaden blir vi två färdigvaccinerade. Så härligt. Så nu kör vi en bra dag och en bra månad. Ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *