Så mycket kärlek ❤️Plus premiärgrillning

Hej på er ja nu blev ni allt förvånad eller inte men jag gillar att säga hej på er. Helgen är slut men jag lever fortfarande på all kärlek jag har fått av mina barn och deras respektive. Vi kunde inte träffas men dom är så gulliga och skickar så fina blombuketter och Telefonsamtal. Dom vet vad sin mamma och svärmor behöver. Dock är det så kul att vi har bestämt att vi kör midsommar tillsammans, tyvärr inte alla men nästan. Tänk att äntligen att ha något kul att se framemot. Klä upp sig och sminka sig. Ja ni vet allt det man gör när man ska på fest. Jag börjar fundera lite på hur kommer man göra och hur kommer det kännas när man sen får gå ut och leva. En av mina första saker jag tänker göra är att åka till min dotter och träffa mitt barnbarn och sitta och leka med henne i sitt rum. Tyvärr så åker hon på dom tråkiga förskolebacciler. Ja det kommer många tillfällen. Vi kommer göra dagsutflykter, vi har en del saker som måste falla på plats innan vi kan ge oss iväg på stora äventyr.  Vi körde premiärgrillning i lördags. Filmade bara men vi grillade hamburgare och vegetariska. Så gott och vi gjorde efterrätspizza med ricottaost,hallon och vitchoklad. En härlig helg. Sitta ute och äta.

Ja nu är det dags att träna med Sofia. Sen blir det en massa jobb. Ta hand om er och kom ihåg att ni är bäst ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *