Min älskade sons födelsedag

Ja finns det något mer än att säga . Jag har bokat dos två. Den 8 juni klockan 13 smäller det. Så snart börjar livet för den här kvinnan. Först ska jag ta tag i en del tråkigheter men sen ska jag njuta varenda sekund. Gör klar min utbildning och börja jobba med det . Men den här dagen är extra speciell för min äldsta son fyller år. Så tråkigt att jag inte får gratta honom personligt men jag vet att dom andra tar hand om honom. Han gillar inte att fylla år och jag vet inte varför. Vi har alltid firat honom med pompa och ballonger. Kalas har han alltid haft . Ja att man kan älska en person så mycket . Jag har sett att många som ska ha sitt andra barn är oroliga att dom inte ska kunna älska den andra barnet lika mycket. Sluta oroa er ni kommer älska dom andra lika mycket. Min fina son du betyder allt för mig mitt liv började på riktigt när jag fick träffa dig för första gången. Sen den dagen är du mitt allt. ❤️


Världens bästa son. Jag kommer alltid finnas där för dig .

okej mina vänner nu kör vi bästa fredagen. Ta hand om er och gå och vaccinera er om ni kan. ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *