Recept på goda bullar.

Hej på er , ja jag kom precis hem som en dränkt hund. Wow vad det regnar och nu har jag en blöt hund hemma.  Promenaden tog lite längre tid för jag var tvungen att rädda maskar som höll på att drukna. Ja sån är jag. Ja jag fick inte tid att skriva till er igår men idag kör vi igen. Lite senare än vanligt.  Ja ett tag blev jag lite orolig för jag läste att man skulle vänta sju veckor på spruta två men det visade sig att det handlade om att dom vill hellre ge spruta ett för då kan man inte bli allvarligt sjuk. Så min man kör den 2 juni men jag kommer nog få vänta sju veckor. Ja det här hände igår . Jag har haft lite strul med min blogg. Okej då gör vi ett nytt försök.

okej nu verkar det fungera. Nu ska ni få ett tips på nyttiga och goda bullar. Ni kan göra dom glutenfria om ni vill. Du tar 2 dl havregryn, 1 dl kvarg, 1 tsk bakpulver och 0,5 tsk salt. Blanda runt och låt stå 10 minuter.  In i ugnen på 250 grader i en kvart. Du får typ 2-3 frallor. Du kan även ta filmjölk eller yoghurt. Blev faktiskt väldigt goda. Du kan strö havregryn,flingsalt eller vad du känner för.  Ja imorgon fyller min äldsta son år och jag får inte gratta honom. Inte kul. Dock så har vi skickat något till honom som han kommer få mycket användning för. Ja han kommer snart igen då får man hoppas att man är färdig vaccinerad. Nu ska jag gå och jobba med livefilmen , midsommarkampanj och sommarrea. En del att göra. Ha nu en fin dag och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *