Min helg blev inte som jag tänkt mig.

Hej på er Har ni haft en bra helg. Ja vi har haft det bra ,dock lite ändrade planer. Jag hade planerat att va ute mycket. Fixa i trädgården och altanen. Tänkte plantera ut mina kryddor men så blev det inte för vädret tyckte något helt annat. Så det blev lite att fixa inomhus och det var bra . Pratade länge med min äldsta son , så mysigt att man kan se varandra när man pratar i sin mobil. Jag kommer ihåg att jag först inte gillade tanken men när man pratar med sina barn är det helt underbart  att kunna se dom. Mysigt att man även kan va fler i samtalen.  Ja tekniken har sina ljusa punkter , så länge det fungerar.  Ja lördagkväll tittade ni på den stora musikfesten. Ja jag gjorde det och det var så spännande. Jag tyckte dock fel låt vann . Jag ville att Schweiz skulle vinna. Dock så hade dom fixat det väldigt fint och det var sjukt att se en så stor publik. Ja jag fick även bakat nya baguetter men fortfarande är dom första jag bakade bäst. Det blev inga kakor den här helgen. Ja det finns inte så mycket mer att säga om helgen. Så nu ska jag träna och sen jobba och hämta fina lilla Milton. Min hundkompis. Här kommer lite bilder från helgen.


lite cool bild när mörkt och ljust möts. Tog den på fredagens 10000stegspromenad.

inte så snygga i formen men dom ska ju bara ätas. Dom var goda.

För femtioelfte gången har jag nu städat lådan med plastlådor och lock. Hoppas att det nu håller ett tag.  Ha nu en fin dag och ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *