Så glad fick leka mormor och dos två är bokad till min man

Hej på er ja det är fredag och den har börjat så bra. Min älskade man har bokat sin spruta nr två. Ett steg närmare ett normalt liv. I går hände något roligt , jag fick känna mig som mormor. Min kära dotter ringde upp mig och ville att jag skulle prata,leka distrahera henne medan hon avslutade sitt jobb. Hennes sambo satt i bilkö så han skulle komma lite senare. Om det gick bra ja ett tag iallafall sen gick hon och flyttade mobilen eller stängda av bilden. Dock fick jag sjunga lite för henne. Ska börja och träna upp mitt minne så jag kan komma ihåg alla rörelser till sångerna. Det kanske var när hon hörde min falska röst, det var då hon stängde av sin mobil. Hon får ringa upp sin morbror som är jätteduktig på sjunga . Hans föräldrar hoppas att han ska ta upp sin sång igen som en rolig hobby .

Så här glad är jag. Ha en toppen härlig fredag och helg. Så ses vi på måndag. Ska ni se på eurovisionsfestivalen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *