Mina tulpaner

Hej på er Ja då har jag fått en ny telefon . Det är inte riktigt klart med alla inställningar. Har en massa appar som står på vänt. Vad nu det  innebär, är det något jag måste göra eller kan jag bara vänta. Dock så stod det så igår också . Kan det ta så lång tid att ladda ner mina appar. Hatar allt som har med teknik att göra. Vill bara att det ska fungera. Ja ny mat är beställt och vi har bestämt oss för att handla från Hemglass. Det kan jag säga att det var ett tag sen. Ja vi kunde inte komma överens om glasspinnar på Ica och där var inte så många att välja på. Vi ska även beställa från systemet och då vill jag ha något somrigt att dricka. Så jag får titta runt lite . Har ni tips får ni gärna ge något.  Så spänd idag ska mina sneakers komma och nu hoppas jag att dom passar. Gör dom det så fotar och filmar jag i helgen. Jag tog en bild från rabatten igår och nu har tulpanerna kommit upp. Ja det skulle ha varit många fler men nu när man inte kan gå i butiker så struntade jag i det , men det blev fint iallafall.  Okej här skulle komma en bild men jag har problem . Jag får skicka inlägget utan bild.

 

 

Nästa övning jag gör i min morgonträning. Jag ställer mig upp och står och skakar hela kroppen. Hoppar lite försiktigt. Det viktiga är att skaka. En minut mer orkar jag inte , ganska tufft att skaka kroppen.  Okej tillbaka till jobbet . Ni får ta hand om er och håll ut snart kramas vi igen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *