En fantastisk present och dag

Hej på er dags för vår lilla pratstund. Ja igår lyckades jag beställa mina skor. Så bra att dom finns i halvnummer. Jag tycker det är så svårt att köpa skor. Jag har köpt så många skor som jag efter en tid får ont av. Tråkigt för dom passade när jag köpte dom.

Ja nu ska vi inte prata om skor utan om den här bilden. Det är morsdag och jag är på väg till världens bästa brunch med familjen. Se vi håller om varandra och tänka sig att det är mer än ett år sedan man har kramat sina barn. Helt galet. Undrar om dom saknar det lika mycket som vi gör. Tänka sig att min älskade dotter har själv en älskad dotter som jag inte har träffat så mycket. Min man är lite sugen på att flytta utomlands men jag har alltid sagt nej för tänk om vi får barnbarn så vill jag va en närvarande mormor. Nu har jag varit mormor i snart 15 månader och det blev inte som jag tänkte. Kommer vi kunna få en bra kontakt eller är det kört. Ja det är en sån dag och nu ska ni få ett nytt tips från min morgonträning. Sitt i yogaposition och sniffa in med näsan fyra gånger. Du ska fylla lungorna med luft sen sniffar du ut fyra gånger. Jag tycker det är en jättejobbig övning.
okej träff med Sofia och sen jobb,jobb och jobb.
Ta hand om er och snart får vi krama våra älskade barn och barnbarn. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *