Inte alltid kul med naturen

Hej på er hur har ni det ute i stugorna. Här rullar det på som vanligt. Ni som läser Insta vet att jag har ett evighetsjobb. Vi tog bort vårt tak på vår pergola och nu släpper träden ner alla sina fröer, så jag sopar och vänder mig om och då har det kommit lika mycket. Så håller jag på hela tiden. Tur att det bara är en liten period. Jag vill inte ha tak igen för då lägger det sig på taket och när snön kommer så lägger det sig där. Då måste man upp och ta bort.


Nej jag vill ha något som man kan dra över och sen ta bort. Vi får fundera på det . Det ska ju va snyggt också. Typ så här

Den här från trademax.se  .
Ja vi får se vad det blir eller så sopar vi på. Får steg och motion. Ja på tal om motion här kommer nästa övning jag gör för att öka lungvolymen. Sitt i yogaposition, ja jag vet döjobbigt. Dra upp axlarna och sen dra bak armarna. Så gör du cirklar med dina axlar. När du drar upp axlarna drar du in luft och andas ut när du rullar.  Okej träff med Sofia sen äta och titta på ett avsnitt av onceupontime. Mitt lunchsällskap. Sen blir det jobb har så många nya coola produkter som är på väg in. Ha en bra dag och ta hand om er. Gå o vaccinera er om ni kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *