Ny träningsövning

Hej på er har ni haft en bra helg och känner er utvilat. Vi har haft en bra helg , vilat,bakat, rensat,druckit gott och ätit gott. Börjat titta på säsong två av master Lego i Australien. En sak vi gör med vår yngsta son. Så mysigt. Det här med att rensa är så skönt och nu är vi nere på verktyg och minsta lilla skruv. Härlig känsla att vi är färdiga med vårt hus. Självklart är det vissa saker som ska lagas men vi ska inte renovera mer. Faktiskt gillar jag att vädret är som det är för då är det lättare att rensa. Dock så tar vi ut sakerna o står ute. Nej jag längtar efter vi kan hyra ett släp och få iväg alla stora grejor men först ska vi rensa trädgårdsrummet. Sen är vi klara med rensandet. Så skönt.

Det blev sesamfrö baguetter. Vill ni ha recept så säg bara till. Kakorna skulle jag ha en polkagrisfyllning till för min yngsta son älskar polkagris. Dock så upptäcker jag att polkagrisen är för gamla så då struntade jag i dom. Dom är goda så här också.
Under min 10000steg hittade jag det här underbara trädet. Moder natur ?

Här kommer en ny övning från min morgonträning. Sitt i yogaposition och Nu tar du dina fyra fingrar på framsidan av dina axlar, tummen ska va typ bakom. Så dina armbågar sticker rakt ut. Andas in och luta dig till vänster och andas ut och kom till höger. Den ena armbågen ska sticka rakt upp. Huvudet följer bara med. Svårt att förklara men hoppas att ni förstår.
okej träff med Sofia och sen hämta Milton. En bra måndag. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *