Ny träningsmetod och även ta en paus

Hej på er Ja då var det redan lillördag och imorgon är det  en ledig dag. Ja då har vi tänkt slipa altangolvet och olja det. Sen ska jag piffa till det, dock blir det svårt för i år har jag inte köpt några blommor. Ni som följer mig på Insta  vet att jag har bara två dahlior som har överlevt. Svårt att köpa blommor när man inte går i butiker. Sen ska jag prova mina skor och byxor och även hämta ut ett paket till. Tyvärr så skickade dom inte hem det. Dumt i dessa tider. Sen ska vi även ta det lugnt. Igår lyckades jag få ihop mina  10000 steg. Härligt att gå ut på kvällen. Det var mycket folk som var ute och gick. Så det får bli så i kväll också. Alla är duktiga på att hålla avstånd.  Tänkte att jag kunde ge er ett till andningstips . Sätt er i en yogaställning och lyft upp armarna ovanför huvudet. Tryck ihop handflatorna. Vrid kroppen åt vänster andas in och vrid kroppen åt höger andas ut. Axlarna ska sjunka ner.
Hoppas att ni förstår vad jag menar.

Se till att det blir mycket sånt här också . Ja inte klättra upp och lägga er på bilen utan gör som katten och lägg er ute i solen och vila. Vi behöver inte hela tiden göra något , ja jag vet att det är svårt men jag ska träna på det. Träning ger färdigheter. Okej ta hand om er och må så gott. Efter i dag går jag på långledigt så vi ses på måndag. Dock på Insta kommer jag finnas om ni saknar mig för mycket.  😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *