Så glad och förväntansfull. Ska jag lyckas

Hej på er nu är jag så glad av många orsaker. Bilen är fixad och besiktningen är bokad till torsdag. Coronasäkert är det också. Nej det som jag är glad över är att jag har hittat något som jag tror kan göra min astma bättre. Jag har letat länge och hela tiden har jag tänkt att det är kosten. Ja mjölkprodukter, socker och vetemjöl är slembildande och det äter jag bara lördag o söndag. Nej jag läste om en kvinna som hade en jättejobbig astma och hon började träna efter en lotorps metod. Gick även på massage och då pratar vi inte om något spa. Nej masserar revbenen. Så det gör ont. Jag har hittat en kvinna i stockholm som jag ska boka tid till när jag har fått min sista spruta. Jag har även hittat yogaövningar som jag ska göra varje morgon. Yoga med Helen. Även övningar från en norsk naprapat. Jag kommer blanda min egen kompott. Nu har kampen börjat mot min astma och jag ska vinna den. Ska titta runt lite till för det finns så mycket på youtube. Den första metoden är en svensk man kommit på och är även vetenskapligt bevisat att det ska fungera. Du ställer dig upp och lägger dina händer på dina revben. Andas in genom näsan och då går dina revben ut och andas ut och dina revben går in. Det gör du 15 gånger. Lägg dig sen ner och gör samma sak. Varje morgon och kväll. Sen kan du även ta ett bandage och snurra runt dina revben. Gå runt med det i 30 minuter.  Han påstår att man inte ska andas med magen utan där ska man ha mat i. Vill du läsa mer om det

Så det kommer bli mycket så här för min del. Träning för bättre hälsa. Igår fixade jag mina 10000 steg. Så det är bara på det idag igen. Skön känsla att veta att jag ska träna andningsteknik. Okej nog pratat om detta. I dag kommer mina byxor och skor. Så spänd om jag passar och gillar dom.  Ha nu en fin dag och dessa andningsövningar kan man göra när som helst. Bra även för ni som inte har astma. Så kör på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *