Vänner är så viktiga

Hej på er och där var helgen slut. Hoppas att ni har haft en bra helg och kunnat få lite avkoppling. Jag har haft en bra helg . Vilat, bakat och pratat med en fin kompis i telefon. Vi pratade länge och längtar efter att träffas men snart är vi där. Det är något jag ska priotera när allt är över. Träffa vänner och skaffa nya vänner. Törstar så efter att träffa människor. Ja jag vet att det inte är så lätt att få nya vänner när man är äldre men jag ska ju iallafall försöka. Okej nu har vi lämnat bilen på lagning , tror att det var någonting med bromsarna.
Ja här i Stockholm regnar det som bara attan, så mina 10000 steg får jag jaga inomhus.
På tal om träning så ska jag gå och träna nu och imorgon ska jag berätta något för er som jag har upptäckt. Så dags att träffa Sofia. Lite bilder från helgen.

Här inviger vi våra nya bordstabletter från newport och även brickan. Servisen är från min svärmor.  Kanelbullesockerkakan bakade jag och den var supergod.


Dock mest stolt över mina baguetter som blev så proffsiga och jag var lite nervös att göra dom men det gick bra.


Kan jag tacka min underbar bakmatta . Ska ni köpa en bakmatta så köp den här. Så nöjd.

Ha nu en fin dag och glöm inte att stanna upp och blunda och andas djupt. ?på er

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *