En rolig hobby

Hej på er Hoppas att ni mår bra. Det är ganska så roligt varje gång jag sätter mig för att prata med er så har jag ingen aning om vad jag ska prata om men så fort jag börjar så kommer det oftast ut något. Jag hoppas att det någon gång blir bra. Ibland tar jag upp tråden från Insta. Gud vad jag älskar Insta och jag har kommit på mig själv att jag är nästan aldrig inne på fb. Jag har fått en del instavänner och vi skriver nästan dagligen till varandra . Okej jag skulle inte göra reklam för Insta utan visa den här.

Gud vad jag älskar den här galna tavlan men det bästa är att det är ett pussel. Jag och min man hade en hobby att lägga pussel och sen rama in dom. Dom andra har vi skänkt till myrorna men den här har fått en hedersplats på ovanvåningen. Nu lägger jag bara pussel i paddan men när pandemin är över ska vi gå och köpa nya glasögon. Ja jag har en lång lista på vad jag ska göra när jag har fått min spruta två. Så då kanske vi tar upp det igen. Vem vet men en sak vet jag att det är härliga fredag och jag ska inviga min bakmatta. Ni får höra om den på måndag. Jag ska även göra en film på det jag köpt men då måste ni titta på Insta för här kan jag inte lägga upp någon film. Ja då kör vi bästa fredagen och kom ihåg att ni är bra som ni är. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *