Nu har jag äntligen beställt

Ja hej på er.
Ja jag är så glad för nu har jag äntligen beställt en ny bakmatta, den jag har nu hänger knappt ihop. Varje gång jag har bakat har jag sagt att jag ska köpa en ny men inte gjort det. Dock igår efter vi hade beställt vår matleverans så beställde jag. Den var dyr men när fredriks fika använder den då är den säkert bra. Jag visar den när den kommer och även berättar jag om den är värd sina pengar.  Ja nu är jag klar med kontoret och packningsrummet , så nu ska jag bara plocka undan lite . Saker som ska till källaren och myrorna. Sen har jag sista garderoben att tömma . Det som är kvar i garaget är mest verktyg och sånt och det får min kära man ta hand om. Dock när det blir varmare ute så har jag ett trädgårdsförråd som behöver rensas.  Rummet som vår äldsta son bodde i ska bli musik/gäst/gym rum om jag får som jag vill. Ja ni ser att vi har planer. Dock så tycker jag det bästa är att det kommer inte bli så jobbigt för barnen att ta reda på våra saker när vi inte finns längre, men det ska dröja läääääääääääääääääääääääääääänge . Jag ska bli hundra år. ?

Ja ingen rolig bild har jag så ni får titta på en tallrik med clementiner och snyft dom är slut.

okej som jag sa på Insta gå och vaccinera er om ni kan. Hörde att nu är 3 miljoner vaccinerade. Skönt så vi kämpar på ? Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *