Ett bra tips till er.

Godmorgon mina vänner , ja jag har varit vaken ett tag och gjort en del saker.
Dock nu är det vår tid. Har inte hänt så mycket men jag är glad för i går klockan fem fick jag med mig min man och yngsta son på en promenad. Så jag klarade 10000steg igår. Så skönt . Så nu kör vi. Hur går motionen för er.
okej nu måste jag ge er ett tips . Ni kanske redan har kommit på det men jag ger det iallafall. Ni vet färska kryddor man köper från butiken dom dör ju så snabbt men nu har jag kommit på hur man ska göra. Tidigare så vattnade jag uppifrån men nu låter jag dom stå i vatten hela tiden. Titta på resultatet.

Har ni sett en hel djungel med mynta och basilika. Ska försöka se om jag kan hitta något snyggare att sätta dom i.
okej nu är kontoret klart så idag ska jag fixa lagret och packningsrummet. Plus allt annat men jag gillar att ha mycket att göra. Jag gillar att rensa och flytta runt men jag hatar att städa.
Ja mina vänner då kör vi en bra tisdag 😘 Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *