Ja livet blev inte riktigt som man tänkt sig.

Hallå mina vänner , ja då har vi härliga maj framför oss och det är skönt att veta. Någonting jag vet är att jag har fullständigt tappat mina 10000steg om dagen. Så det ligger på min lista med saker att göra. Ska börja redan i kväll. Dock ska jag ta det lite lugnt för min astma har inte varit så snäll mot mig. Tror faktiskt att orsaken är att jag rör mig för lite, har hamnat i en ond cirkel men som ni vet att det går att ändra på. Kom ihåg att det är vi själv som bestämmer vilken inställning till livet vi ska ha.
Ja stor dag för mitt barnbarn och min dotter. Hennes mammaledighet tog slut idag och lilla Michelle har sin första riktiga dag på förskolan. Har fått höra att det går bra för Michelle och hoppas samma för min dotter som även börjar ett nytt jobb. Tuff start men hon fixar det för hon är en tuff kvinna. Inte orolig för fem öre men dock ledsen att jag missade hennes hela mammaledighet. Jag hade ju tänkt komma hem till henne och hjälpa henne med allt. Städa,handla och passa lilla Michelle . En sån hjälp jag aldrig fick med mina barn. Ja ja förhoppningsvis kommer det fler barnbarn från mina fyra barn och då är det väl bättre tider.
Ja mycket som händer idag för äldsta sonen åker till sin flickvän i Borås och han fick vi ju inte heller träffat som vi önskade oss. När vi har fått vår andra spruta ska vi ha en stor familjefest och krama ihjäl varandra . Vet inte när det blir , kanske i slutet av maj. Då har förhoppningsvis våra barn fått sin första spruta.
okej mycket att göra håller på att flytta kontoret och fixa ett bra lager och packningsrum.
Måste även bara visa mina dahlior.

Har ni sett som dom har vuxit så nu ska jag vattna och klippa hål i påsen så att vattnet kan rinna ut.
Ja dags att ta tag i dagen och kom ihåg att  ni kan mycket mer än ni tror. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *