En annorlunda Valborgsmässoafton

Hej Ja då har vi kommit till valborgsmässoafton och det kommer bli en lugn dag och kväll. Tråkigt men vad ska man göra i dessa tider, som alltid får man bara gilla läget. Det viktigaste just nu är att vi håller oss friska och får bort skiten. Dock så tycker jag så synd om alla dom människor som sitter själv i sitt hem. Vi som har familj ska inte klaga. Tänk på det när ni blir galna på er familj. Så hur kan man göra för att det ska bli en bra dag då. Ja du kan se till att du har något gott att äta, kanske baka eller fixa en god efterrätt. I kväll ska vi ha lax . Du kan göra dig själv fin och duka fint. Ni som inte har egen brasa kan väl sätta ihop en massa stearinljus. Ringa dom som ni brukar fira med . Sätt på vårsånger och bra musik , sjung med. Dansa och hoppa . Gör det som du blir glad av, tänk inte på hur det brukar va utan njut just den här dagen. Ja jag har bestämt mig för att den här djävla pandemin inte ska få knäcka mig, så jag ska ha en mysig valborgsmässoafton med min lilla familj som just nu har krympt till tre. Det kommer fler tillfällen.

Använd er fantasi och gör det bästa av dagen. 😘 Ta hand om er 🐳

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *