Syskon är viktiga och det finaste du kan ha.

Hej på er jag gillar verkligen att jag har fått tillbaka mitt flyt med att skriva till er. I dag tänkte jag prata om syskon för wow vad det är viktigt att ha syskon. Varför är det så viktigt med syskon. Ja det finns många skäl. För det första så vet du att det alltid finns någon som kan ta hand om ditt barn om ni skulle försvinna. När du är liten har du alltid en lekkompis och du får lära dig att dela med dig. Ta hänsyn och dina syskon kommer alltid finnas för dig, inte som vänner som bara kan försvinna . Du har även en historia med dina syskon , dom vet allt om dig. Du vet också att dom alltid vill bara ditt bästa, ingen avundsjuka där. Du vet att du alltid kan prata med dom om allt möjligt. Att ha starka band till sina syskon inget man bara får för man är syskon utan det är något som man måste jobba för. Man kan inte bara ta utan man måste även ge. Jag har två älskade bröder som jag älskar så mycket så det gör ont. Dom är min stora trygghet . Vi har en lång resa tillsammans och jag längtar så efter att krama dom. Jag vet att det finns dom som kanske inte har den bästa syskonkontakten men kom ihåg att det är aldrig försent att ändra på det. Kom ihåg att ni också har en lång resa tillsammans. Bråka inte om vem som ska ta det första steget, kom ihåg att det kan finnas en orsak till varför ni inte har bra kontakt. Ändra på det för det kommer en dag då ni ångrar att ni har tappat kontakten med era syskon.

Ursäkta att bilden är dålig men jag har gjort ett släktträd och där hänger bilderna. Jag är inte klar saknar foto från min mans sida och även lite andra bilder. Dom är även inte helt nya.
Okej mina vänner då stoppar vi här och jag önskar er en bra dag. Ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *