Samla på saker

Hej

I går hittade jag en liten låda som jag har faktiskt saknat när vi rensade på vinden. Så jag blev väldigt glad när jag hittade den . När jag var liten så samlade jag på servetter och jag älskade att ta servetter när vi var ute på äventyr. Tyvärr så kommer jag inte ihåg när jag slutade men jag vet att när jag blev äldre började jag samla på Glasunderlägg. Dom har jag inte hittat så dom har jag nog slängt. Jag gillar att samla på saker men nu samlar jag på ett annat sätt. Nu samlar jag mer på saker som ska användas. Som glas, servis , bordsunderlägg eller brickor. Just nu samlar vi på en ljusstake. Nagelstoff.

Vi vill att den ska va lite större. Ser ni boken sensi , wow så goda recept det finns i den. Har tyvärr inte hunnit läsa i den men ska göra det snart.  Det är en kokbok men även om deras resa med livet. Dom håller just nu  på att öppna sin andra restaurang i Stockholm. Längtar till att besöka dom. När vi är färdigvaccinerad så smäller det.
Ja jag blev klar med mitt mål igår, fick en fri plats i garaget så idag ska jag fixa med lådorna som ska ner dit. Alla barnens leksaker ska dit men jag ska först skriva lite på lådorna vad dom innehåller. Så det kommer ta ett par dagar. Fyra barn har samlat på sig en hel del leksaker. Okej nu ska jag jobba lite har fått in en så massa nya coola saker till företaget.

Ha en bra dag och som jag sa på Insta glöm inte att stanna upp och njut av dagen 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *