Helgen slut, sprutan är tagen och ett schema är fixat.

Hej på er och ja då var helgen slut. Dock så gillar jag måndagar. Gillar när man kommer tillbaka till vardagen med alla rutiner. Dock så har helgen varit så bra. Jag har fått träffa två söner och en svärdotter. Ja träffa och träffa det blir ju en coronaträff men det är snart slut med det. Första  sprutan är gjord och jag får säga bor ni i stockholm så åk till kistamässan. Så bra och proffsigt. Fanns en massa människor som kunde hjälpa dig. Du blev så väl omhändertagen.

Här sitter vi och väntar att en kvart ska gå för efter du fått sprutan ska du sitta en kvart och vila.
Ja vi börjar bli klara med sonens flytt. Vi har en tur kvar och sen är det några möbler men då måste vi ha en släppis. Så vi väntar lite med det. Efter helgen åker han till Borås igen. Så vi tar det till nästa gång han kommer hit.  Det här innebär att jag har gjort ett schema för hur vi ska gå vidare med vårt hem. Jag har lite roliga idéer. Gillar ni att planera , jag älskar att göra listor och min man hatar det.   Först ska jag ta alla julsaker från garaget till vinden men det blir jag klar med idag för jag har redan börjat.  Ja nästa uppgift får ni höra om imorgon för nu måste jag jobba.  Dock ska jag först fylla bilen med vanligt skräp som ska till sopstationen och sen ska vi fylla den med saker som ska till tippen. En del ska skänkas till myrorna och en del ska slängas.
Älskar att ha saker att göra.

Ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *