Stryka saker på sin lista.

Hej hopp hur mår ni

Här känns det bra för jag kan stryka en sak på min lista. Igår fick jag upp all julpynt på vinden. Idag ska jag ta min andra punkt och det är att fixa ordning med garaget. Vi har ett stort rum och sen två små rum bakom det stora rummet. Det stora rummet finns nu bara stora saker som möbler och det är där jag ska fixa nu. Rummet längst in är en massa verktyg och det andra rummet finns en massa andra saker. Dock så börjar jag se ett slut .
Okej viktigast för mig är att göra en hörna klar för det behöver jag för min tredje punkt ska bli klar. Tidigt i morse körde min man en hel del saker till tippen och myrorna.  Okej nu lämnar vi det här och pratar om något mycket roligare. Kläder och jag älskar snygga kläder men jag har så svårt att bestämma mig, men nu har jag bestämt mig  att jag behöver ett par beiga byxor och ett par vita sneakers. Tacksam för jag har en butik att välja på, ska använda mitt presentkort från zalando. Dock så finns det så mycket snyggt och jag har så svårt för att bestämma mig.
Här skulle komma upp en bild på byxor men det vill inte som jag vill så då får det bli från det som gick till myrorna.

Inte så kul bild men skönt att man kan glädja andra med dom här sakerna. Så skönt att kunna hjälpa dom hemlösa. Man behöver faktiskt inte alltid köpa nytt. Okej nu tar vi tag i den här härliga tisdagen. Hos oss bjuder den på lite sol. Ta hand om er 😘

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *