Snäll son och tack till alla er som har vaccinerat sig.

Hej på

Vill ni prata om vädret eller tycker ni att alla andra har gjort det.Jag lägger aldrig min energi på vädret för jag kan inte göra något åt det. Faktiskt lägger jag ingen energi på något som jag inte kan ändra på. Det ända som jag tycker är jobbigt det är att det är fortfarande minusgrader på nätterna, då kan jag inte ta ut blommorna. Även hade vi tänkt sitta ute med äldsta sonen och det kan vi inte göra nu. Så nu blir det att vi pratar en stund  när vi lämnar hans saker.  Ja jag klagar inte ,så glad att han har fått en lgh. Inte lätt att få lgh här.
Även att det  bara tar tjugo minuter till honom. Så nu bor dom två äldsta på ett tjugo minuters avstånd. Dottern min lite längre bort.
Ja imorgon smäller det för jag ska få min första spruta , precis en vecka efter min man. Så bra då behöver han inte vänta så länge på mig. Jag hoppas att alla ni som kan vaccinera er  går och gör det. Inte bara för din egen skull utan även för alla dina medmänniskor. Så vi kan få ett slut på det här.
Ja min kära äldsta son frågade om vi behövde någon mat och jag har försökt beställa dom här kexen när vi beställer mat men dom finns aldrig. Så han köpte så vi klarar oss ett tag.

Det är ganska skönt att ha vuxna barn som kan hjälpa oss . Dom här är så goda med avokados och tomater på.
Ja nu ska jag träna och tyvärr städa. Hatar att städa. Ha en fin fredag och grattis 🥳till alla ni som har vaccinerat er. Tack ni har räddat liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *