Liveshopping och dahlior

Hej på er

Ja tittade ni på liveshoppingen jag blev så nöjd. Dom tog våra produkter först.  Så kul att få hänga med det här gänget. Så många coola småföretag det finns. Viktigt att stötta dom och inte alltid handla från dom stora företagen. Vill ni titta lite så gå in på http://Younitedboutiques.seOkej jag ska åka och hämta sakerna idag . Säkert och på avstånd. Hämta dom ute. Dock ska det bli kul att få träffa Vd , dock lite tråkigt att man ser ut som ett troll. Jag behöver verkligen klippa mig ordentligt och inte bara topparna.  Så det blir ett kort hej .Dock så måste jag berätta att det har börjat växa på mina två dahlior . Jag är så glad och tänk att man kan bli så glad för att något börja växa. Ja ni kan inte se något för det är så litet men det är på gång och vädret är ju magiskt.

Så bomba med kärlek ? Ha en fin dag och ta hand om er och glöm inte hålla avstånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *