Så glad att äntligen fått träffa sonen min.

Hej på er

Ja då fick man träffa sonen igår en väldigt trött son. Han hade stigit upp fem på morgonen för att ta sitt tidiga morgontåg till Stockholm. Dock är det en sån konstig känsla att man inte får kramas. Jag har inte kramat eller rört mina barn på över mer än ett år. Så sjukt. Ja jag vet att det är likadant för er, vi lever i en skräckfilm. Ja som ni vet så tar en skräckfilm slut och det kommer det här också göra. Ja vi hann med två flyttturer igår och planerna är att vi kör en tur varje kväll eller till vi är klara. Så idag blir jobb, fixa två veckorsmatlista och packa bilen.  Jag väntar även på ett samtal från min kära dotter som ska få berätta allt hur inskolningen till förskolan går. Ja ni hörde rätt vi är redan där. Helt sjukt vad tiden går fort.
Ja hon blir 13 månader i morgon.

Mina två hjärtan.
okej ta hand om er . 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *