Våren har tagit en paus men jag har vår inne

Hej på er

Ja vad vill ni prata om idag då. Ja jag kommer fortsätta att blogga för jag har just betalat min avgift för domänen. Nej skämt åsido det är roligt att blogga. Dock är det svårt att veta ibland vad jag ska skriva om. Det händer ju inte så mycket i den lilla världen. Ja imorgon skulle vi fira mig men min kära dotter känner sig lite förkyld. Tråkigt vi får göra det en annan gång. Vädret ser inte heller så lovande ut. Ja vi fyllde bilen med skräp igårkväll och vi vaknade sex i morse och körde iväg med skräpet. En person var lika tokiga som oss men det är så smart att göra så. Det går fort. Ja att tömma garaget tar sin lilla tid men vi har inte bråttom. Bara det blir klart innan sommar, ja iallafall alla småsaker. Dom stora sakerna måste vi ha släppkärra till.
Inga bilder från turen, kanske inte så roligt att se skräp .

Det som är mycket roligare är att mitt påskris har börjat blomma. Ingen aning vad det är för blomma , jag gick bara ut och klippte lite olika grenar. Först trodde jag att det var fejkblommor men jag har ju inte satt dit några fejkblommor. Ja ja tokiga jag.

Okej då kör vi en bra fredag . Ta hand om er och kom ihåg att vi är mycket starkare än vi tror. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *