Tacksam är vad jag är

Hej

Hoppas att ni mår bra och är glada. Tycker ni det är svårt att va glada. Jag tänkte för ett tag sen att det är som man är med i en skräckfilm. När det här är över och vi kommer tänka och prata om det så tror jag att vi alla har fått respekt och tacksamhet för livet och att vi aldrig kommer ta saker för givet. Vi kommer se livet med andra ögon, vi kommer klaga mindre. Ja jag kommer iallafall leva så. Många säger att man måste verkligen nå botten eller bli allvarligt sjuk eller skadad för att bli tacksam över livet. Jag tror faktiskt att jag börjar förstå den känslan. Nu har vi kommit så långt att min man kan snart boka tid för vaccinering. Då kan jag andas ut och sen vecka 17 är det min tur. Ja så snart är vi i mål.  Okej nu pratar vi om något annat. Vi fick våra glas och dom är så snygga.

Så nu ska det drickas med stil. Ta bort dom gamla slitna glasen .Om ni är intresserad så  Såg jag att dom finns på rea.
Okej nu ska jag träna meditera och äta sen ska jag gå och hämta min kompis.
Ha en bra dag och lev i nuet.😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *