Min påsk och min födelsedag

Hej på er

Har ni överlevt påsken , ja vi firade inte så mycket . Vi hade en födelsedag på långfredagen så vi la fokus på den. Vi hade faktiskt också beställt påskgodis från Mrcake . Ja påskris hade vi också och barnen fick påskägg. På lördagen åkte vi och gav barnbarnet sitt påskägg. Så mysigt att sitta i en sandlåda igen. Ja vi har haft en bra påsk dock så har vi saknat att fira den ordentligt med alla i familjen. Ja jag fick dock reda på att snart får jag träffa min äldsta son för han kommer hit för han ska få nycklarna till sin lgh. Så vi ska hjälpa honom att flytta lite saker.  Ja och idag är det min födelsedag och jag fick precis ett sms att blommor är på väg. Så livet rullar på och jag har en liveinspelning med företaget den 8 april. Kommer berätta mer om det och även skicka en länk så ni kan se den.

Det här var lite av godiset. Nej dags att ta hand om dagen . Ta hand om er och det var kul att prata med er igen . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *