Påsk eller inte

Hej ja det var ett tag sedan hade jag bestämt mig för att inte skriva men inget mer prat om det. Jag skriver när jag får tid och lust. Okej hur mår ni . Ja här hemma har vi födelsedagsmånad, många som fyller år. Ja tillochmed jag själv. Sen har vi påsken som vi faktiskt inte kommer fira i år. Ja lite fel jag kommer plocka in ett björkris och hänga lite påskpynt i det. Absolut inga fjädrar, tänk på var dom kommer ifrån. Vi kommer även åka över och ge vårt barnbarn ett litet påskägg. Maten kommer vi äta som vi gör nu. Vi beställde även hem lite fint godis från Mr cake. Julen har alltid varit vår stora högtid , ja när barnen var små så firade vi även påsken . Dock aldrig som julen.  Ja hade vi kunnat ta hem familjerna så hade vi firat påsken men nu känner vi inte för det. Är det fint väder till påsken och vi mår bra skulle jag kunna  tänka mig att gå runt Kungsholmen . Ja nu ska jag träna och meditera och sen blir det lunch. Jag längtar extra för under min lunch tittar jag på bridgerton. Ni måste se den.
Kul att se allt som börjar vakna till liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *