Födelsedagskalas med familjen.

Hej på er , jag hoppas att ni mår bra. Jag mår bra. Min man fyllde år igår och vi hade bestämt oss för att ha ett litet minikalas för honom. Så vi beställde fika bröd från balders bageri. Vi struntade i tårta och köpte en borgmästarkrans som var så god. Packade picnickorgen och begav oss till en lekpark. Ja vi tänkte på vårt barnbarn att hon skulle få så roligt som möjligt. Lite roligt att va i en park som barnen själv har lekt i. Jag kommer även ihåg att vi gick hit och fikade med barnen när vi hade tittat på vårt hus. Vi satt och pratade om vi skulle lägga ett bud eller inte. Så glad att vi gjorde det och att vi fick det. Ja man får verkligen göra det bästa av situationen och det blev en bra dag. Den här tiden har man verkligen lärt sig att tänka utanför boxen.

Här har vi en cool tjej.
När vi kom hem väntade mat från foodora. Så skönt att inte behöva laga mat. Ja nästa helg blir det också kalas för då fyller lilla älsklingen ett år.
Okej nu ska jag träna och meditera. Ta hand om er och kom ihåg att tänka utanför boxen .😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *