Igår var man i centrum o jag älskar det.

Hej och wow vad jag älskar att fylla år. Du får familjens hela uppmärksamhet. Fina blommor, presentkort och alla som ringer och grattar. Ni som skriver fina hälsningar till mig , ja allt går rakt in i mitt hjärta 💖.  Nu ska jag ta extra hand om blommorna så jag kan njuta av dom länge. Jag skulle verkligen vilja ha att ett blomsterbud kom med nya coola buketter varje fredag. Vet att den tjänsten finns men det kostar rätt så mycket. Men titta så vacker .

Ni vet att man gör ett moodboard för att fixa till sin inredning nu har jag tänkt göra samma sak med mitt fina presentkort från zalando. Väljer ut ett par plagg och sen får jag se. Jag kan lägga upp dom här så kan ni hjälpa mig att välja . Vad tror ni om det. Jag kommer iallafall lägga upp på Insta. Jag hoppas att ni följer mig där. Jag blev så glad för jag fick höra att min ena storebror och hans fru har blivit vaccinerade. Så mina vänner snart är det vår tur.  Okej en ny och härlig dag , ja jag kanske ska göra något som jag inte ser fram emot. Berättar mer om det imorgon om jag fixar det. Okej då kör vi en bra onsdag 😘 Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *