Hittat en guide i meditation

Hej på er hoppas att ni mår så bra ni kan. Ja det har inte hänt så mycket mer sen vi pratade . Ja det låter deppigt och det är det också men det är bara gilla läget. Det är likadant för alla andra. Jag har bestämt mig att inget får knäcka mig . Det som är viktigast är att vi har en bra hälsa. Jag försöker att göra mitt bästa med att äta nyttig och bra mat. Tränar 20 minuter varje dag förutom helger . Går tiotusen steg på vardagarna.  Mitt mål det här året är att lära mig att meditera. Jag tror faktiskt tack vare min kära dotter jag hittat något som kan va bra för mig. Jag fick ett så härlig lyckorus av tipset från min dotter. Så nu börjar en del bitar falla på plats. Älskar när jag hittar bra saker. Okej nu är ni nyfikna . Jag har hittat en guide i meditation på Netflix. Har bara sett ett avsnitt men magkänslan säger att det är bra.

Väldigt pedagogisk och färgglada bilder. Jag tycker det är svårt och nu ska jag faktiskt meditera efter jag har pratat klart med er. Det är så bra att man kan se avsnitten om och om igen. Så det här året sätter vi meditationen. Det  ska bli så naturligt att göra. Ja precis som att borsta tänderna.  Ja då sätter vi den här dagen . Ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *