Hur mycket ska man orka.

Hej på er ,ja det var ett tag sedan. Jag har haft så mycket annat  att göra och sen händer det inget som är värt att skriva om. Det är tufft just nu men jag vet att det är tufft för alla. Livet är verkligen en bergodalbana men just nu känns det som den går mest neråt. För några dagar sedan var jag glad för jag inte hade något som jag kunde kasta i väggen. För jag blev så arg och ledsen på coronan. Min fina dotter ringde mig och i bakgrunden hör jag hur farmor leker med mitt barnbarn som jag har fullständigt missat. Det gjorde så ont och nu när jag skriver om det blir jag så ledsen. Det ända som är bra i den här skiten är att min dotter är så duktig med att skicka bilder och filmer. Ja och nu blir hon snart tio månader och ettårsdagen kryper närmare och närmare . Mina egna barn träffar man inte . Ja ni ser ni blir ju inte piggare av att höra mitt gnäll. Ni har det säkert tusen gånger värre men det är mycket just nu. Tankarna går runt , hur kommer livet bli . Kommer man kunna leva normalt igen eller kommer alla få bacillskräck. Ja det är det ingen som vet. Hur blir det att bli ensam igen. Nu har  det snart gått ett år som jag inte har varit själv. Jag vill inte bli själv igen. Det är det ända som varit bra att få sällskap på arbetet.  Det är så mycket jag  har kommit på som jag saknar . Okej nu får vi sluta med det här. Vi mår inte bättre att tänka så mycket. Tillbaka till att njuta just den här dagen.

Titta vad jag bakade i helgen ett bröd som ser helt tokigt  ut. Festbrödet var namnet. Det är inte Oliver utan hasselnötter. Svårt att skära men gott var det.  Ja mina kära vänner ha det bra och kämpa på. Vi fixar det här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *