10 månader i dag

Hej på er Ja vad har hänt inte så mycket. Förutom att idag blir Michelle 10 månader. Helt overkligt jag hänger inte med och det är kanske inte så konstigt. Jag ser henne bara på film eller foto. Tur att min dotter är duktig med att skicka film o bilder . Ja ibland känns det som man är med när hon upptäcker något för första gången eller gör något kul.

Så grattis mitt lilla hjärta

okej vi kör en ny rutin här hemma . Rensa en dag och städa den andra dagen . Så idag ska vi rensa lite igen, ja det är så skönt att man kan ta det lugnt. Jag har hittat så många barnböcker och leksaker till Michelle. Från när jag själv var liten och när mina barn var små. En häftig känsla att se henne leka eller ha på sig något från min barndom eller sin mammas barndom. Sen har vi även sparat saker som man bara undrar varför.

Ja då kör vi en bra torsdag. Ta hand om er 😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *