Ett nytt recept

Hej på er Ja ni som har följt mig länge vet att jag har testat alla foodpharmycys recept skatt och det kommer jag fortfarande göra. Dock så behöver jag ett nytt kök att leta efter. När jag letade efter god nyttig mat så dök Nillas kitchen upp. Jag fastnade för den direkt för hon har veckomatsedlar och sen ger hon allternativ . Du kan välja om du vill ha kött, vegetarisk eller vegansk. Passar oss superbra för det är bara jag som är vegetarian i vår familj. Så igår var det premiär att smaka hennes mat. Det blev en svampragu som var så god.

Så här känns det som jag har hittat en ny skatt.  I kväll ska det bli en chiligryta med hembakat bröd och någon typ av sås men ni får höra mer om den imorgon. Jag älskar att testa nya saker att laga. Den här svampragun hällde man i äppelmos . Kokte äpplen och mosade. Fick en söt smak på maten. Dock är det bästa att du vet att du ger dig själv och din lilla mage bra saker men det kommer den stackaren inte få till julen. Nja jag ska försöka  att ta det lite lugnt. Vet att jag inte mår bra av allt socker och mjöl. Ja dags iallafall att ta hand om den här dagen. Snart stänger vi butiken. Ha nu en härlig dag och kom ihåg att det är du själv som bestämmer hur du ska ta dagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *